APA:
کپیسلمان پور، آرزو، صوتی خیابانی، محمود، قنبرزاده، بابک، و جوادزاده، یوسف. (1392). اثر کاربرد کازئینات سدیم, کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/483771/fa
Vancouver:
کپیسلمان پور آرزو، صوتی خیابانی محمود، قنبرزاده بابک، جوادزاده یوسف. اثر کاربرد کازئینات سدیم, کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/483771/fa
IEEE:
کپیآرزو سلمان پور، محمود صوتی خیابانی، بابک قنبرزاده، و یوسف جوادزاده، “اثر کاربرد کازئینات سدیم, کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 143–154، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483771/fa