APA:
کپیصادقی، سیمین، محمدزاده میلانی، جعفر، اسماعیل زاده کناری، رضا، و کسایی، محمدرضا. (1398). خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 115-130. SID. https://sid.ir/paper/366614/fa
Vancouver:
کپیصادقی سیمین، محمدزاده میلانی جعفر، اسماعیل زاده کناری رضا، کسایی محمدرضا. خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):115-130. Available from: https://sid.ir/paper/366614/fa
IEEE:
کپیسیمین صادقی، جعفر محمدزاده میلانی، رضا اسماعیل زاده کناری، و محمدرضا کسایی، “خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 115–130، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366614/fa