APA:
کپیصادقی، سیمین، محمدزاده میلانی، جعفر، اسماعیل زاده کناری، رضا، و کسایی، محمدرضا. (1398). ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 139-150. SID. https://sid.ir/paper/72280/fa
Vancouver:
کپیصادقی سیمین، محمدزاده میلانی جعفر، اسماعیل زاده کناری رضا، کسایی محمدرضا. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):139-150. Available from: https://sid.ir/paper/72280/fa
IEEE:
کپیسیمین صادقی، جعفر محمدزاده میلانی، رضا اسماعیل زاده کناری، و محمدرضا کسایی، “ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 139–150، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72280/fa