APA:
کپیدهقان، حسن، و رومیانی، لاله. (1398). فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماری زای منتقل شده در فرآورده های شیلاتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(4 )، 103-111. SID. https://sid.ir/paper/367555/fa
Vancouver:
کپیدهقان حسن، رومیانی لاله. فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماری زای منتقل شده در فرآورده های شیلاتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(4 ):103-111. Available from: https://sid.ir/paper/367555/fa
IEEE:
کپیحسن دهقان، و لاله رومیانی، “فعالیت ضدمیکروبی فیلم نانورس حاوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر عوامل بیماری زای منتقل شده در فرآورده های شیلاتی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 4 ، pp. 103–111، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367555/fa