APA:
کپیحبیبی نجفی، مسعود، حسینی، سیدابراهیم، یاسینی اردکانی، سیدعلی، خوشخو، ژاله، و مورکی، نرگس. (1400). بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب زمینی جهت بسته بندی گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 211-224. SID. https://sid.ir/paper/367820/fa
Vancouver:
کپیحبیبی نجفی مسعود، حسینی سیدابراهیم، یاسینی اردکانی سیدعلی، خوشخو ژاله، مورکی نرگس. بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب زمینی جهت بسته بندی گوشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):211-224. Available from: https://sid.ir/paper/367820/fa
IEEE:
کپیمسعود حبیبی نجفی، سیدابراهیم حسینی، سیدعلی یاسینی اردکانی، ژاله خوشخو، و نرگس مورکی، “بررسی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره اکالیپتوس و کاربرد آن در تولید فیلم نشاسته سیب زمینی جهت بسته بندی گوشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 211–224، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367820/fa