APA:
کپیعبالرضایی، عالیه، نیری، هاشم، و نادری، غلامعلی. (1395). تاثیر ترکیبات فلاونوئیدی حاصل از کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون عصاره گیاه سماق (Rhus coriaria L) بر اکسیداسیون LDL. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 24(9)، 724-735. SID. https://sid.ir/paper/36788/fa
Vancouver:
کپیعبالرضایی عالیه، نیری هاشم، نادری غلامعلی. تاثیر ترکیبات فلاونوئیدی حاصل از کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون عصاره گیاه سماق (Rhus coriaria L) بر اکسیداسیون LDL. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1395؛24(9):724-735. Available from: https://sid.ir/paper/36788/fa
IEEE:
کپیعالیه عبالرضایی، هاشم نیری، و غلامعلی نادری، “تاثیر ترکیبات فلاونوئیدی حاصل از کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون عصاره گیاه سماق (Rhus coriaria L) بر اکسیداسیون LDL،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 24، no. 9، pp. 724–735، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36788/fa