مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خاصیت آنتی باکتریایی اسانس درمنه کوتنسیس و تاثیر سینرژیسمی آن با ایمی پنم روی سودوموناس آئروژینوزا

صفحات

 صفحه شروع 80 | صفحه پایان 88

چکیده

 زمینه: استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها عامل ایجاد جهش در میکروارگانیسم بوده و باعث ظهور میکروارگانیسم های جدید و مقاوم به آنتی بیوتیک های رایج می شود. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر سینرژیسمی (هم افزایی) آنتی باکتریایی اسانس گیاه آرتمیزیا کوتنسیس و آنتی بیوتیک ایمی پنم روی ایزوله های سودوموناس آئروژینوزا و مقایسه آن با آنتی بیوتیک های رایج درمانی می باشد. روش کار: در این مطالعه که به روش In vitro انجام شد, از اسانس آرتمیزیا کوتنسیس به تنهایی و در ترکیب با آنتی بیوتیک های استاندارد جهت ارزیابی خاصیت آنتی باکتریایی آن ها استفاده شد. یافته ها: طبق یافته های حاصل از این مطالعه ترکیب اسانس گیاهی درمنه کوتنسیس با آنتی بیوتیک ایمی پنم منجر به اثر سینرژیسمی در بیشتر موارد می شود. به طوری که در بررسی سینرژیسمی با تزریق یک چهارم از آنتی بیوتیک, رشد باکتری مهار و مانع از ایجاد کلنی گردید. نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که ترکیب اسانس و آنتی بیوتیک می تواند در مبارزه علیه میکروارگانیسم های مقاوم مفید باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صفاری، الهام، نصیری خلیلی، محمدعلی، و فلاح مهرآبادی، جلیل. (1398). خاصیت آنتی باکتریایی اسانس درمنه کوتنسیس و تاثیر سینرژیسمی آن با ایمی پنم روی سودوموناس آئروژینوزا. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، 41(5 )، 80-88. SID. https://sid.ir/paper/368042/fa

    Vancouver: کپی

    صفاری الهام، نصیری خلیلی محمدعلی، فلاح مهرآبادی جلیل. خاصیت آنتی باکتریایی اسانس درمنه کوتنسیس و تاثیر سینرژیسمی آن با ایمی پنم روی سودوموناس آئروژینوزا. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز[Internet]. 1398؛41(5 ):80-88. Available from: https://sid.ir/paper/368042/fa

    IEEE: کپی

    الهام صفاری، محمدعلی نصیری خلیلی، و جلیل فلاح مهرآبادی، “خاصیت آنتی باکتریایی اسانس درمنه کوتنسیس و تاثیر سینرژیسمی آن با ایمی پنم روی سودوموناس آئروژینوزا،” مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، vol. 41، no. 5 ، pp. 80–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368042/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button