مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

451
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

484
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارزش غذایی (اسیدهای چرب ضروری) سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani تغذیه شده با جیره های مختلف میکرو جلبکی و گیاهی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 58

چکیده

 در این تحقیق که در شهریور ماه سال 1396 انجام گرفت, اثرات جیره های متنوع بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani جهت بهبود ارزش غذایی بررسی شد. بدین منظور, ابتدا کوپه پود در مخازن 120 لیتری با تغذیه از جیره های مختلف (3 تیمار, هرکدام در سه تکرار) شامل ترکیب زنده میکرو جلبک های Scenedesmus obliquus و Spirulina maxima, مخلوط خشک شده میکرو جلبک های مذکور (با نسبت 1: 1) و ترکیب خشک شده سبزیجات (اسفناج, جعفری و گشنیز) به کشت انبوه رسید. نتایج نشان داد که نوع و میزان اسیدهای چرب ضروری در بدن کوپه پود به طور معناداری تحت تأثیر نوع جیره غذایی بود (05/0 P<). میزان دوکوزاهگزانوئیک اسید (C22: 6n3) DHA در کوپه پودهای تغذیه شده با مخلوط خشک شده میکرو جلبک ها به طور معناداری بیشتر (08/1± 75/3 درصد) از سایر تیمارها بود. همچنین, کوپه پودهای مورد آزمون سطوح بالاتری از ایکوزاپنتانوئیک اسید EPA (C20: 5n3) و DHA را نسبت به جیره های مربوطه خود نشان دادند که با توجه به محتوای پایین اسیدهای چرب بلند زنجیره غیراشباعی در جیره ها, A. trajani احتمالاً قادر به تجمع یا تبدیل زیستی اسیدهای چرب ضروری می باشد. بر اساس این مطالعه, همچنین با توجه به سطح بالاتر نسبت اسیدهای چرب ضروری DHA/EPA در تغذیه کوپه پودا با میکرو جلبک های خشک شده, پتانسیل استفاده از آن ها در زمان کمبود یا نزول کشت میکرو جلبک های زنده وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمتی، رحیمه، اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم، و روحی، ابوالقاسم. (1398). بررسی ارزش غذایی (اسیدهای چرب ضروری) سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani تغذیه شده با جیره های مختلف میکرو جلبکی و گیاهی. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 11(44 )، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/368813/fa

    Vancouver: کپی

    رحمتی رحیمه، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، روحی ابوالقاسم. بررسی ارزش غذایی (اسیدهای چرب ضروری) سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani تغذیه شده با جیره های مختلف میکرو جلبکی و گیاهی. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1398؛11(44 ):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/368813/fa

    IEEE: کپی

    رحیمه رحمتی، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی، و ابوالقاسم روحی، “بررسی ارزش غذایی (اسیدهای چرب ضروری) سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani تغذیه شده با جیره های مختلف میکرو جلبکی و گیاهی،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 11، no. 44 ، pp. 47–58، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368813/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا