APA:
کپیآقاجانی، نرجس، دارائی گرمه خانی، امیر، و هدایتی دزفولی، امید. (1400). مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن, ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 237-250. SID. https://sid.ir/paper/368951/fa
Vancouver:
کپیآقاجانی نرجس، دارائی گرمه خانی امیر، هدایتی دزفولی امید. مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن, ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):237-250. Available from: https://sid.ir/paper/368951/fa
IEEE:
کپینرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی، و امید هدایتی دزفولی، “مدل سازی سطح پاسخ تغییرات افت وزن, ویتامین ث و ویژگی های رنگی دانه های انار (رقم شهسوار یزدی) طی فرآیند خشک کردن فرو سرخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 237–250، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368951/fa