مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

500
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشک کن پاششی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 102

چکیده

 چکیده تولید پودر از برخی محصولات کشاورزی که سطح تولید گسترده ای دارند, برای جلوگیری از اتلاف آنها در فصل برداشت و تبدیل مواد اولیه به مواد غذایی باارزش با ماندگاری طولانی حائز اهمیت است. هدف از انجام این پژوهش بهینه سازی فرآیند خشک کردن آب هندوانه در یک خشک کن پاششی تابشی با روش سطح پاسخ بود. آزمایش ها در سه سطح دمایی 60, 75 و C° 90 و سه سطح غلظت ماده کمکی مالتودکسترین 5, 7 و (w/v) 10% به عنوان متغیرهای مستقل و مقادیر لیکوپن, تغییر رنگ, حلالیت, رطوبت و ظرفیت آنتی اکسیدانی به عنوان متغیرهای وابسته انجام شد. ضریب تبیین مدل های پیش بینی متغیرهای مقدار لیکوپن, تغییر رنگ, حلالیت, رطوبت و ظرفیت آنتی اکسیدانی بترتیب 70/98, 19/94, 27/96, 50/98 و 71/98 به دست آمد. با توجه به شرایط مطلوب در این پژوهش (کمترین تغییر رنگ و بیشترین مقدار لیکوپن, حلالیت و ظرفیت آنتی اکسیدانی) در بهینه سازی خشک کن پاششی با روش سطح پاسخ, دمای بهینه محفظه خشک کن, غلظت ماده کمکی مالتودکسترین, مقدار لیکوپن, تغییر رنگ, حلالیت, رطوبت و ظرفیت آنتی اکسیدانی به ترتیب C° 67/79, (w/v) 5%, 84/24 میلی گرم در 100 گرم, 86/37, 12/35%, 58/26% برمبنای وزن خشک و 05/25% پیشنهاد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری، زهرا، امیری چایجان، رضا، اثنی عشری، محمود، و زلفی گل، محمدعلی. (1397). بهینه سازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشک کن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 89-102. SID. https://sid.ir/paper/369347/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری زهرا، امیری چایجان رضا، اثنی عشری محمود، زلفی گل محمدعلی. بهینه سازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشک کن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):89-102. Available from: https://sid.ir/paper/369347/fa

    IEEE: کپی

    زهرا حیدری، رضا امیری چایجان، محمود اثنی عشری، و محمدعلی زلفی گل، “بهینه سازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشک کن پاششی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 89–102، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369347/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button