مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

233
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری بیوتیک در جیره جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 267 | صفحه پایان 280

چکیده

 به منظور بررسی اثر استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری-بیوتیکی بر عملکرد جوجه های گوشتی, آزمایشی با استفاده از 160 قطعه جوجه گوشتی نرنژاد راس-308 با 5 گروه آزمایشی و 4 تکرار و 8 جوجه در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی طراحی گردید. گروه های آزمایشی در این مطالعه شامل: (1) شاهد (دریافت کننده جیره پایه), (2) دریافت کننده جیره پایه به همراه اسپور قارچ P. indica cfu/g106×3, (3) دریافت کننده جیره پایه به همراه اسپور قارچ P. indica cfu/g106×6, (4) دریافت کننده جیره پایه به همراه اسپور قارچ P. indica cfu/g106×9 و (5) دریافت کننده جیره پایه به همراه قارچ P. indica cfu/g106×14 بودند. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که استفاده از سطح cfu/g106×6 اسپور قارچ P. indica به صورت معنی دار موجب افزایش وزن گردید (05/0P<). استفاده از سطوح مختلف اسپور قارچ P. indica بر ضریب تبدیل غذایی اثرات معنی داری نداشته است (05/0P<). نتایج حاصل از ریخت شناسی روده نشان داد که استفاده از اسپور قارچ P. indica به صورت معنی داری موجب افزایش طول پرز و کاهش عمق کریپت گردید (05/0P<). همچنین نتایج حاصل از آزمایشات شمارش باکتری ها نشان داد که استفاده از اسپور قارچ P. indica در سطح cfu/g106×3 به صورت معنی داری موجب کاهش تعداد باکتری های سالمونلا و اشرشیا کولی گردید (05/0P<). بر اساس نتایج بدست آمده از این مطالعه پیشنهاد می گردد از اسپور قارچ P. indica در میزان cfu/g106×6 به عنوان یک پری بیوتیک تجاری مطرح و استفاده گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابامیر، مصطفی، هدایتی، مهدی، خلجی، سعید، یاری، مجتبی، و قبولی، مهدی. (1397). بررسی امکان استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری بیوتیک در جیره جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(120 )، 267-280. SID. https://sid.ir/paper/369716/fa

    Vancouver: کپی

    بابامیر مصطفی، هدایتی مهدی، خلجی سعید، یاری مجتبی، قبولی مهدی. بررسی امکان استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری بیوتیک در جیره جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(120 ):267-280. Available from: https://sid.ir/paper/369716/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی بابامیر، مهدی هدایتی، سعید خلجی، مجتبی یاری، و مهدی قبولی، “بررسی امکان استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری بیوتیک در جیره جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 120 ، pp. 267–280، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369716/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button