APA:
کپیکورشیان، محمد، شریفی، اکرم، مهدویان، الهام، و بلوریان، شادی. (1394). بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(4 )، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/502518/fa
Vancouver:
کپیکورشیان محمد، شریفی اکرم، مهدویان الهام، بلوریان شادی. بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(4 ):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/502518/fa
IEEE:
کپیمحمد کورشیان، اکرم شریفی، الهام مهدویان، و شادی بلوریان، “بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 4 ، pp. 85–94، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502518/fa