APA:
کپیامامی، نیما، ناطقی، لیلا، و اسحاقی، محمدرضا. (1398). بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی های کیفی باقلوا ی سنتی کرمانشاهی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 71-88. SID. https://sid.ir/paper/369809/fa
Vancouver:
کپیامامی نیما، ناطقی لیلا، اسحاقی محمدرضا. بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی های کیفی باقلوا ی سنتی کرمانشاهی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):71-88. Available from: https://sid.ir/paper/369809/fa
IEEE:
کپینیما امامی، لیلا ناطقی، و محمدرضا اسحاقی، “بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی های کیفی باقلوا ی سنتی کرمانشاهی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 71–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369809/fa