APA:
کپیناصحی، بهزاد، و اصغری پور، سحر. (1398). بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 15-25. SID. https://sid.ir/paper/71736/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، اصغری پور سحر. بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):15-25. Available from: https://sid.ir/paper/71736/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، و سحر اصغری پور، “بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 15–25، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71736/fa