مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,096
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

881
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سینتیک کاهش قندهای احیاکننده، تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 211

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیکی، حامد، همدمی، ناصر، شاهدی باغ خندان، محمد، گلی، سیدامیرحسین، پورتقی، جلال، و آریاشاد، محمد. (1396). سینتیک کاهش قندهای احیاکننده, تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 201-211. SID. https://sid.ir/paper/71579/fa

    Vancouver: کپی

    بیکی حامد، همدمی ناصر، شاهدی باغ خندان محمد، گلی سیدامیرحسین، پورتقی جلال، آریاشاد محمد. سینتیک کاهش قندهای احیاکننده, تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):201-211. Available from: https://sid.ir/paper/71579/fa

    IEEE: کپی

    حامد بیکی، ناصر همدمی، محمد شاهدی باغ خندان، سیدامیرحسین گلی، جلال پورتقی، و محمد آریاشاد، “سینتیک کاهش قندهای احیاکننده, تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 201–211، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71579/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button