APA:
کپیبیکی، حامد، همدمی، ناصر، شاهدی باغ خندان، محمد، گلی، سیدامیرحسین، پورتقی، جلال، و آریاشاد، محمد. (1396). سینتیک کاهش قندهای احیاکننده, تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 201-211. SID. https://sid.ir/paper/71579/fa
Vancouver:
کپیبیکی حامد، همدمی ناصر، شاهدی باغ خندان محمد، گلی سیدامیرحسین، پورتقی جلال، آریاشاد محمد. سینتیک کاهش قندهای احیاکننده, تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):201-211. Available from: https://sid.ir/paper/71579/fa
IEEE:
کپیحامد بیکی، ناصر همدمی، محمد شاهدی باغ خندان، سیدامیرحسین گلی، جلال پورتقی، و محمد آریاشاد، “سینتیک کاهش قندهای احیاکننده, تشکیل آکریل آمید و تغییرات رنگ طی سرخ کردن خلال سیب زمینی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 201–211، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71579/fa