APA:
کپیایوبی، اعظم، و پورابوالقاسم، مهدا. (1398). امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(2 )، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/370656/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، پورابوالقاسم مهدا. امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(2 ):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/370656/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، و مهدا پورابوالقاسم، “امکان تولید کیک کم شکر با استفاده از شهد خرما،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 1–16، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370656/fa