APA:
کپیپاشایی، ویدا، و حق نظری، سیمین. (1398). اثر تخمیر و روش های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/370657/fa
Vancouver:
کپیپاشایی ویدا، حق نظری سیمین. اثر تخمیر و روش های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/370657/fa
IEEE:
کپیویدا پاشایی، و سیمین حق نظری، “اثر تخمیر و روش های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 43–52، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370657/fa