APA:
کپیصفیان بلداجی، ایرج، و نوذری، هانیه. (1399). مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(4 )، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/394636/fa
Vancouver:
کپیصفیان بلداجی ایرج، نوذری هانیه. مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(4 ):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/394636/fa
IEEE:
کپیایرج صفیان بلداجی، و هانیه نوذری، “مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 69–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394636/fa