مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

424
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

600
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتی باکتریایی و تعیین محتوی فنلی و فلاونوئیدی کل عصاره های آبی و متانولی گیاه دارویی Scutellaria pekinensis

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 100

چکیده

 مقدمه: گیاه Scutellaria pekinensis یکی از گونه های دارویی با ارزش از خانواده Lamiaceae می باشد. هدف از این آزمایش بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی گیاه Scutellaria pekinensis بود. مواد و روش ها: در این مطالعه پس از تهیه عصاره های آبی و متانولی, اثر آنتی اکسیدانی عصاره از دو روش DPPH(2, 2-diphenyl-1-picrylhydrazyl) و FRAP(ferric reducing antioxidant power) سنجیده شد. جهت بررسی اثر آنتی باکتریایی علیه 3 نوع باکتری از روش دیسک دیفیوژن استفاده شد. در این مطالعه هم چنین محتوی فنلی و فلاونوئید کل بررسی شد. یافته های پژوهش: نتایج نشان داد بیشترین میزان فنل و فلاونوئید کل توسط عصاره متانولی و با روش عصاره گیری شیکر به دست آمد. بیشترین میزان مهار رادیکال آزاد و قدرت احیاکنندگی آهن مربوط به عصاره آبی و روش عصاره گیری شیکر بود. بیشترین میزان قطر هاله عدم رشد برای باسیلوس سرئوس و اشریشیاکلی در غلظت 600 میلی گرم بر میلی لیتر به ترتیب با اندازه های 58/0± 67/15 و 51/3± 33/25 و برای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مربوط به غلظت 900 میلی گرم بر میلی لیتر به اندازه 2± 26 بود. بحث و نتیجه گیری: نتایج نشان داد که نوع حلال و روش عصاره گیری تاثیر زیادی بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی و اثرات آنتی باکتریایی دارد. با توجه به مطالعات اندکی که در مورد این گیاه انجام شده است, نتایج این مطالعه می تواند گزارش مناسبی برای انجام پژوهش های بیشتر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گواهی، مصطفی، قربانی، فاطمه، رنجبر، مجتبی، رهایی، سمیه، و عزیزی، حسین. (1398). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, آنتی باکتریایی و تعیین محتوی فنلی و فلاونوئیدی کل عصاره های آبی و متانولی گیاه دارویی Scutellaria pekinensis. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 27(3 )، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/370738/fa

    Vancouver: کپی

    گواهی مصطفی، قربانی فاطمه، رنجبر مجتبی، رهایی سمیه، عزیزی حسین. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, آنتی باکتریایی و تعیین محتوی فنلی و فلاونوئیدی کل عصاره های آبی و متانولی گیاه دارویی Scutellaria pekinensis. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1398؛27(3 ):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/370738/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی گواهی، فاطمه قربانی، مجتبی رنجبر، سمیه رهایی، و حسین عزیزی، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, آنتی باکتریایی و تعیین محتوی فنلی و فلاونوئیدی کل عصاره های آبی و متانولی گیاه دارویی Scutellaria pekinensis،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 27، no. 3 ، pp. 91–100، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370738/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button