APA:
کپیصراف، امیرحسین، صالحی فر، مانیا، و شاهسونی مجرد، لیدا. (1397). بررسی اثرات استفاده از صمغ های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 137-148. SID. https://sid.ir/paper/372734/fa
Vancouver:
کپیصراف امیرحسین، صالحی فر مانیا، شاهسونی مجرد لیدا. بررسی اثرات استفاده از صمغ های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):137-148. Available from: https://sid.ir/paper/372734/fa
IEEE:
کپیامیرحسین صراف، مانیا صالحی فر، و لیدا شاهسونی مجرد، “بررسی اثرات استفاده از صمغ های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و بافت ماکارونی فاقد گلوتن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 137–148، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372734/fa