APA:
کپیخسروشاهی، سارا، حصاری نژاد، محمدعلی، دیدار، زهره، و وظیفه دوست، محسن. (1400). بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 225-235. SID. https://sid.ir/paper/371388/fa
Vancouver:
کپیخسروشاهی سارا، حصاری نژاد محمدعلی، دیدار زهره، وظیفه دوست محسن. بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):225-235. Available from: https://sid.ir/paper/371388/fa
IEEE:
کپیسارا خسروشاهی، محمدعلی حصاری نژاد، زهره دیدار، و محسن وظیفه دوست، “بررسی تاثیر استفاده از پودر عصاره چوبک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر یخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 225–235، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371388/fa