APA:
کپیلنکرانی، فروغ، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1396). اثر کاربرد برخی پایدارکننده ها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 91-104. SID. https://sid.ir/paper/72245/fa
Vancouver:
کپیلنکرانی فروغ، فدایی نوغانی وجیهه. اثر کاربرد برخی پایدارکننده ها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):91-104. Available from: https://sid.ir/paper/72245/fa
IEEE:
کپیفروغ لنکرانی، و وجیهه فدایی نوغانی، “اثر کاربرد برخی پایدارکننده ها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 91–104، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72245/fa