مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

148
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

107
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 138

چکیده

بسته بندی تحت خلاء از روش های مناسب در به تاخیر انداختن فساد فرآورده های دریایی و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیک آنها است. ماهیها از صیدگاه تهیه و نسبت ماهی به یخ به نسبت 1 به 3(وزنی/وزنی) درون جعبه های یونولیت منتقل و سر زنی و تخلیه امعاء و احشا شدند. ماهی ها به دو شکل معمولی و تحت خلاء بسته بندی شدند. نمونه های بسته بندی شده در شرایط خلاء کمترین بار باکتریایی سرمادوست را داشتند. میزان باز های ازته فرار (TVBN) در روزهای 8 و 12 به ترتیب در نمونه های بسته بندی معمولی و تحت خلاء پایین تر از حد استاندارد بود. pH نمونه های بسته بندی معمولی و تحت خلا به ترتیب از 18/6 به 30/7 و 23/7 افزایش یافتند. میزان ظرفیت نگهداری آب (WHC) در طول دوره ی نگهداری کاهش یافت. افزایش TBA تا روز 8 ادامه داشت ودر روز12 افت کرد. میزان اسید های چرب آزاد در نمونه های بسته بندی معمولی و تحت خلاء با افزایش مدت زمان نگهداری افزایش یافت. امتیاز آنالیز حسی همه ی نمونه ها در روز 8 نگهداری بالای 4 بود و در روز 12 به کمترین مقدار رسید. بیشترین امتیاز مقیاس هدونیک آنالیز حسی در این مطالعه 5 بود. در شرایط یخچال, بسته بندی تحت خلاء به طور معنی داری بهتر از بسته بندی معمولی ماهی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، لیدا، خدانظری، آی ناز، حسینی، سیدمهدی، و مطرودی، سهیلا. (1397). تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 127-138. SID. https://sid.ir/paper/372244/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت لیدا، خدانظری آی ناز، حسینی سیدمهدی، مطرودی سهیلا. تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):127-138. Available from: https://sid.ir/paper/372244/fa

    IEEE: کپی

    لیدا نوبخت، آی ناز خدانظری، سیدمهدی حسینی، و سهیلا مطرودی، “تاثیر بسته بندی تحت خلاء بر خواص کیفی ماهی پنجزاری راه راه fasciata Aurigequula نگهداری شده در یخچال،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 127–138، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372244/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button