APA:
کپیمحمدیان، تکاور، محیسنی، محمد، احمدی بابادی، بهمن، و ضیایی نژاد، سعید. (1397). بررسی تاثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف باکتری Lactobacillus acidophilus بر شاخص های رشد و آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجه با سمیت فلز سنگین سرب در جیره غذایی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، 14(2 )، 68-79. SID. https://sid.ir/paper/372443/fa
Vancouver:
کپیمحمدیان تکاور، محیسنی محمد، احمدی بابادی بهمن، ضیایی نژاد سعید. بررسی تاثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف باکتری Lactobacillus acidophilus بر شاخص های رشد و آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجه با سمیت فلز سنگین سرب در جیره غذایی. مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)[Internet]. 1397؛14(2 ):68-79. Available from: https://sid.ir/paper/372443/fa
IEEE:
کپیتکاور محمدیان، محمد محیسنی، بهمن احمدی بابادی، و سعید ضیایی نژاد، “بررسی تاثیر مصرف خوراکی غلظت های مختلف باکتری Lactobacillus acidophilus بر شاخص های رشد و آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجه با سمیت فلز سنگین سرب در جیره غذایی،” مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)، vol. 14، no. 2 ، pp. 68–79، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372443/fa