APA:
کپیصراف، امیرحسین، صالحی فر، مانیا، و شاهسونی مجرد، لیدا. (1397). بررسی اثر استفاده از صمغ های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی های کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن. علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/143440/fa
Vancouver:
کپیصراف امیرحسین، صالحی فر مانیا، شاهسونی مجرد لیدا. بررسی اثر استفاده از صمغ های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی های کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/143440/fa
IEEE:
کپیامیرحسین صراف، مانیا صالحی فر، و لیدا شاهسونی مجرد، “بررسی اثر استفاده از صمغ های دانه شاهی و پکتین بر ویژگی های کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 21–30، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143440/fa