APA:
کپیصالحی، فخرالدین. (1398). سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن. علوم غذایی و تغذیه، 16(4 (پیاپی 64) )، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/143248/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین. سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(4 (پیاپی 64) ):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/143248/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، “سنجش دمای مرکز و تغییرات رنگ برش های پیاز در طی فرآیند سرخ کردن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 71–80، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143248/fa