APA:
کپیتمسکنی زاهدی، الناز، احسانی، محمدرضا، همایونی راد، عزیز، شریفان، انوشه، و لاریجانی، کامبیز. (1394). مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو, شیر گوسفند و شیر بز. علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/391215/fa
Vancouver:
کپیتمسکنی زاهدی الناز، احسانی محمدرضا، همایونی راد عزیز، شریفان انوشه، لاریجانی کامبیز. مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو, شیر گوسفند و شیر بز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/391215/fa
IEEE:
کپیالناز تمسکنی زاهدی، محمدرضا احسانی، عزیز همایونی راد، انوشه شریفان، و کامبیز لاریجانی، “مقایسه میزان اسید فولیک تولید شده در ماست پروبیوتیک و ماست معمولی حاصل از شیر گاو, شیر گوسفند و شیر بز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 35–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/391215/fa