Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,317
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,001
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی

صفحات

 صفحه شروع 221 | صفحه پایان 230

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمدزادگان، علی، شهیدی یاساقی، سیداحمد، حسینی پرور، سیدهاشم، و ابدالی، سعیده. (1394). بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 221-230. SID. https://sid.ir/paper/71604/fa

    Vancouver: کپی

    معتمدزادگان علی، شهیدی یاساقی سیداحمد، حسینی پرور سیدهاشم، ابدالی سعیده. بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):221-230. Available from: https://sid.ir/paper/71604/fa

    IEEE: کپی

    علی معتمدزادگان، سیداحمد شهیدی یاساقی، سیدهاشم حسینی پرور، و سعیده ابدالی، “بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 221–230، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71604/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا