APA:
کپیمعتمدزادگان، علی، شهیدی یاساقی، سیداحمد، حسینی پرور، سیدهاشم، و ابدالی، سعیده. (1394). بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 221-230. SID. https://sid.ir/paper/71604/fa
Vancouver:
کپیمعتمدزادگان علی، شهیدی یاساقی سیداحمد، حسینی پرور سیدهاشم، ابدالی سعیده. بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):221-230. Available from: https://sid.ir/paper/71604/fa
IEEE:
کپیعلی معتمدزادگان، سیداحمد شهیدی یاساقی، سیدهاشم حسینی پرور، و سعیده ابدالی، “بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 221–230، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71604/fa