APA:
کپیخادمی، فریبا، مهدی پور بیرگانی، زینب، و کرامت، جواد. (1399). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, تغذیه ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 167-180. SID. https://sid.ir/paper/374380/fa
Vancouver:
کپیخادمی فریبا، مهدی پور بیرگانی زینب، کرامت جواد. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, تغذیه ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):167-180. Available from: https://sid.ir/paper/374380/fa
IEEE:
کپیفریبا خادمی، زینب مهدی پور بیرگانی، و جواد کرامت، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, تغذیه ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 167–180، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374380/fa