APA:
کپیصحرائی، فائزه، هنرور، مسعود، و بهرامی، محمدعرفان. (1399). بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 5-12. SID. https://sid.ir/paper/375872/fa
Vancouver:
کپیصحرائی فائزه، هنرور مسعود، بهرامی محمدعرفان. بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):5-12. Available from: https://sid.ir/paper/375872/fa
IEEE:
کپیفائزه صحرائی، مسعود هنرور، و محمدعرفان بهرامی، “بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 5–12، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375872/fa