APA:
کپیمجذوبی، م.، کرمبخش، گ.، گلمکانی، م.ت.، مصباحی، غ.، و فرحناکی، ع.. (1399). تاثیرات مقدار و اندازه ذرات کنجاله خرما بر ویژگی های رؤلوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکی و تغذیه ای کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 22(1 )، 121-133. SID. https://sid.ir/paper/375894/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی م.، کرمبخش گ.، گلمکانی م.ت.، مصباحی غ.، فرحناکی ع.. تاثیرات مقدار و اندازه ذرات کنجاله خرما بر ویژگی های رؤلوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکی و تغذیه ای کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1399؛22(1 ):121-133. Available from: https://sid.ir/paper/375894/fa
IEEE:
کپیم. مجذوبی، گ. کرمبخش، م.ت. گلمکانی، غ. مصباحی، و ع. فرحناکی، “تاثیرات مقدار و اندازه ذرات کنجاله خرما بر ویژگی های رؤلوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکی و تغذیه ای کیک،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 22، no. 1 ، pp. 121–133، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375894/fa