Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

399
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فراوانی پیامدهای تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: یک مطالعه مقطعی

صفحات

 صفحه شروع 4 | صفحه پایان 8

چکیده

 زمینه و هدف: تهوع, استفراغ, اسهال و یبوست از جمله مشکلات رایج بیماران بستری در بیمارستان است. این مشکلات با بستری شدن بیماران در بخش مراقبت های ویژه افزایش می یابد. این مطالعه با هدف بررسی فراوانی تهوع, استفراغ, اسهال و یبوست در بیماران بستری در بخش مراقبت­ های ویژه انجام شد. روش: این مطالعه از نوع مقطعی است. در این مطالعه 104 بیمار بستری شده در بخش مراقبت­ های ویژه در یک دوره شش ماه, از یکم شهریور 1397 تا یکم اسفندماه همان سال, با توجه به معیارهای ورود به مطالعه از طریق نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. داده­ ها با استفاده از پرسشنامه اطلاعات جمعیت شناختی و بررسی تخصصی وضعیت تغذیه جمع­ آوری شد. تجزیه و تحلیل داده­ ها با نرم­ افزار SPSS نسخه 18 و با استفاده از آماره­ های توصیفی و استنباطی انجام شد. یافته ها: بیماران بستری در بخش مراقبت­ های ویژه از لحاظ میزان تهوع, استفراغ, اسهال و یبوست بررسی شدند؛ 50 درصد استفراغ, 3/44 درصد تهوع, 7/35 درصد اسهال و 7/12 درصد یبوست داشتند. نتیجه ­ گیری: با توجه به میزان قابل توجه پیامدهای منفی تغذیه­ ای در بیماران بستری شده در بخش مراقبت­ های ویژه, احتمالاً در نظر گرفتن برنامه اصولی و مبتنی بر شرایط از میزان پیامدهای منفی تغذیه­ ای این بیماران خواهد کاست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، ابوالفضل، سلیمان زاده، حمید، فیضی، فخرالدین، سیرتی نیر، مسعود، و بهرامی فر، علی. (1398). ارزیابی فراوانی پیامدهای تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: یک مطالعه مقطعی. پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN)، 12(1 )، 4-8. SID. https://sid.ir/paper/379801/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی ابوالفضل، سلیمان زاده حمید، فیضی فخرالدین، سیرتی نیر مسعود، بهرامی فر علی. ارزیابی فراوانی پیامدهای تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: یک مطالعه مقطعی. پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN)[Internet]. 1398؛12(1 ):4-8. Available from: https://sid.ir/paper/379801/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل رحیمی، حمید سلیمان زاده، فخرالدین فیضی، مسعود سیرتی نیر، و علی بهرامی فر، “ارزیابی فراوانی پیامدهای تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: یک مطالعه مقطعی،” پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN)، vol. 12، no. 1 ، pp. 4–8، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379801/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا