APA:
کپیمحمدیان، عاطفه، و ابراهیمی، محمود. (1399). اندازه گیری ولتامتری ترشیو-بوتیل هیدروکینون در نمونه های غذایی با استفاده از خمیر کربن اصلاح شده با نانوذرات طلا و مایع یونی به عنوان سنسور. شیمی کاربردی، 15(55 )، 289-298. SID. https://sid.ir/paper/384659/fa
Vancouver:
کپیمحمدیان عاطفه، ابراهیمی محمود. اندازه گیری ولتامتری ترشیو-بوتیل هیدروکینون در نمونه های غذایی با استفاده از خمیر کربن اصلاح شده با نانوذرات طلا و مایع یونی به عنوان سنسور. شیمی کاربردی[Internet]. 1399؛15(55 ):289-298. Available from: https://sid.ir/paper/384659/fa
IEEE:
کپیعاطفه محمدیان، و محمود ابراهیمی، “اندازه گیری ولتامتری ترشیو-بوتیل هیدروکینون در نمونه های غذایی با استفاده از خمیر کربن اصلاح شده با نانوذرات طلا و مایع یونی به عنوان سنسور،” شیمی کاربردی، vol. 15، no. 55 ، pp. 289–298، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384659/fa