مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حساسیت های غذایی در بیماری های آلرژیک در ایران: مقاله مروری ساده

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 50

چکیده

 بیماری های آلرژیک در دنیا شایع اند و تحریک کننده ای مختلفی دارند. آلرژی غذایی ممکن است در بیماری های آلرژیک دخیل باشد. هدف از این مطالعه مروری ساده از حساسیت به آلرژی های غذایی در بیماران شامل؛ آسم, رینیت ایرژیک, درماتیت آتوپیک و کهیر می باشد. جستجو در سایت های Scopus, Embase, PubMed, google scholar, Irandoc, SID صورت گرفته است. کلیدواژه های مورد استفاده شامل؛ Skin prick test, laboratory RAST and ImmunoCap, asthma, allergic rhinitis, urticarial, eczema, atopic dermatitis and Iran بوده اند. محدودیت زمانی برای جستجو نداشته ایم و هر مقاله ای که شرایط ورود را داشته باشد تا تاریخ بهمن سال 1398 وارد مطالعه شدند. از بین 114 مقاله یافت شده تعداد اندکی با شرایطی شامل؛ شامل: مقاله کامل, داشتن تست حساسیت برای آلرژی(پوستی یا سرمی یا هردو), بیماریهای آلرژیک به تنهایی یا توام(آسم, کهیر, اگزما و رینیت آلرژیک) داشته باشند. محدودیتی برای سن و جنس وجود نداشته است. 20 مقاله مورد ارزیابی قرار گرفتند. تمام مقالات دارای تست پوستی پریک بودند به جز دو مقاله که تست پریک و رست و یک مقاله که تست پریک, رست و تست چالشی شده اند. مقالات دارای نمونه های متفاوت آلرژی های غذایی متفاوت و سن های مختلفی بوده اند. بیشتر مقالات آلرژی های غذایی را در درماتیت آتوپیک بررسی کرده اند. تخم مرغ(زرده و سفیده), شیر گاو, گندم, بادام زمینی و سویا به ترتیب شایع ترین مواد غذایی در بیماری های آلرژیک بوده اند. حساسیت و آلرژی غذایی در کودکان شایع تر از بالغین می باشد. نتایج نشان داد که تخم مرغ و شیر شایع ترین حساسیت های غذایی در بیماری های آلرژیک در ایران می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری، جواد، دباغ زاده، عباس، و غفاری، نگار. (1399). حساسیت های غذایی در بیماری های آلرژیک در ایران: مقاله مروری ساده. تعالی بالینی، 10(1 )، 35-50. SID. https://sid.ir/paper/385561/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری جواد، دباغ زاده عباس، غفاری نگار. حساسیت های غذایی در بیماری های آلرژیک در ایران: مقاله مروری ساده. تعالی بالینی[Internet]. 1399؛10(1 ):35-50. Available from: https://sid.ir/paper/385561/fa

    IEEE: کپی

    جواد غفاری، عباس دباغ زاده، و نگار غفاری، “حساسیت های غذایی در بیماری های آلرژیک در ایران: مقاله مروری ساده،” تعالی بالینی، vol. 10، no. 1 ، pp. 35–50، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385561/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button