مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,274
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

373
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایدارسازی فرآورده های لیپوزومی لیوفیلیزه

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 لیپوزوم ها بعنوان یک حامل دارویی از مزایای متعددی برخوردارند. لیوفیلیزاسیون مناسب ترین شکل نگهداری طولانی مدت این فراورده هاست؛ ولی این فرایند نیز تحت تاثیر عوامل ناپایدارکننده ای قرار می گیرد که موجب تخریب، آزادسازی ماده محصور، تغییر اندازه و آلودگی میکروبی فرآورده های لیپوزومی می شود.در این مطالعه نقش حفاظتی قندهای مالتوز، فروکتوز، گلوکز، گالاگتوز، سوکروز و لاکتوز در جلوگیری از این پدیده مورد بررسی قرار گرفت، بطوریکه پس از تهیه سوسپانسیون لیپوزومی، آنها را به 4 گروه دوتایی تقسیم نموده و غلظت های 25، 50، 100 و 200 درصد از این قندها به سوسپانسیون اضافه گردید. بر مبنای رنگ و قوام محصول حاصله، بهترین روش فریز، استفاده از الکل مطلق و متعاقبا بکارگیری درجه حرارت 70- درجه سانتیگراد بمدت 16 ساعت بدست آمد. در بررسی ماده محافظ غلظت های 0.7، 1.4، 2.8 و 5.6 درصد قندهای ذکر شده را استفاده کرده و درصد تراوایی (با استفاده از نسب جذب نوری نمونه لیوفیلیزه به لیوفیلزه نشده) محاسبه گردید. در این مطالعه، قند مالتوز از بیشترین تاثیر برخوردار بود. میزان هم جوشی و تجمع در نمونه های قبل و بعد از لیوفیلیزاسیون در سانتریفوژ با 10000 دور در دقیقه اختلافی با هم نداشتند؛ همچنین وضعیت میکروبی نمونه های قبل و بعد از لیوفیلیزاسیون با کشت آنها در دو محیط SCD و SCDA مورد مطالعه قرار گرفت که در هر دو محیط با رشد میکروب توام بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودزاده، فریده، اسدی، فرزاد، و دوستی، محمود. (1380). پایدارسازی فرآورده های لیپوزومی لیوفیلیزه. مجله دانشکده پزشکی، 59(3)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/38664/fa

    Vancouver: کپی

    محمودزاده فریده، اسدی فرزاد، دوستی محمود. پایدارسازی فرآورده های لیپوزومی لیوفیلیزه. مجله دانشکده پزشکی[Internet]. 1380؛59(3):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/38664/fa

    IEEE: کپی

    فریده محمودزاده، فرزاد اسدی، و محمود دوستی، “پایدارسازی فرآورده های لیپوزومی لیوفیلیزه،” مجله دانشکده پزشکی، vol. 59، no. 3، pp. 53–59، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/38664/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button