مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

559
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

داوطلبان سلامت به عنوان ناظران بهداشت محیط در مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در اپیدمی کووید-19

صفحات

 صفحه شروع 296 | صفحه پایان 299

چکیده

 نظارت بر مراکز تهیه, توزیع و عرضه موادغذایی به منظور حفظ سلامت استفاده کنندگان از این مراکز بر عهده بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد. بازرسی و کنترل صحیح این مراکز, نقش مؤثر و بسزایی در پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های واگیر دارد و باعث حفظ سلامت افراد جامعه می شود. بنابراین جهت پیشگیری از شیوع کووید-19 و جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به این بیماری می بایست نظارت های شدیدتری در مورد مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی اعمال گردد و پروتکل های بهداشتی در این مراکز مورد بازرسی قرار گیرد. با توجه به کمبود نیروی بهداشت محیط, گستردگی مراکز تهیه, توزیع و عرضه موادغذایی, بازرسی و آموزش حساس سازی افراد تمام اماکن در مورد رعایت پروتکل های پیشگیری از کرونا ویروس امکان پذیر نمی باشد, بنابراین نویسندگان در این مقاله داوطلبان سلامت را به عنوان مشارکت کنندکان در نظارت مراکز تهیه, توزیع و عرضه موادغذایی پیشنهاد نمودند. درگیری و مشارکت فعال داوطلبان سلامت موجبات افزایش حس مسئولیت اجتماعی شده و احساس اختیار و تسلط سازمان های رسمی از بین می رود. داوطلبان سلامت پس از دریافت آموزش های حضوری و غیرحضوری پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا ویروس در مراکز تهیه, توزیع و عرضه موادغذایی و بازدید و نظارت چندین مراکز موادغذایی به همراه کارشناسان بهداشت محیط می توانند فعالیت های خود را جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در این اماکن شروع کنند؛ بدین ترتیب عزمی فراگیر برای مهار کرونا ویروس در اماکن تهیه, توزیع و عرضه موادغذایی به وجود خواهد آمد که برآیند این فعالیت ها به شکل مثبت بر سلامت مردم و جامعه و در نهایت کنترل بیماری کرونا خواهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی اهری، سحر، و زارعی پور، مرادعلی. (1399). داوطلبان سلامت به عنوان ناظران بهداشت محیط در مراکز تهیه, توزیع و عرضه مواد غذایی در اپیدمی کووید-19. پژوهش در بهداشت محیط، 6(4 )، 296-299. SID. https://sid.ir/paper/390166/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی اهری سحر، زارعی پور مرادعلی. داوطلبان سلامت به عنوان ناظران بهداشت محیط در مراکز تهیه, توزیع و عرضه مواد غذایی در اپیدمی کووید-19. پژوهش در بهداشت محیط[Internet]. 1399؛6(4 ):296-299. Available from: https://sid.ir/paper/390166/fa

    IEEE: کپی

    سحر زمانی اهری، و مرادعلی زارعی پور، “داوطلبان سلامت به عنوان ناظران بهداشت محیط در مراکز تهیه, توزیع و عرضه مواد غذایی در اپیدمی کووید-19،” پژوهش در بهداشت محیط، vol. 6، no. 4 ، pp. 296–299، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390166/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button