APA:
کپیعلایی، آذین، قنبری، فرزاد، بیات کوهسار، جواد، و فریور، فریبا. (1398). بررسی ارزش تغذیه ای بقایای باقلای عمل آوری شده با برخی ترکیبات شیمیایی با استفاده از روش های برون تنی و تکنیک کیسه های نایلونی. پژوهش های تولیدات دامی، 10(26 )، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/390173/fa
Vancouver:
کپیعلایی آذین، قنبری فرزاد، بیات کوهسار جواد، فریور فریبا. بررسی ارزش تغذیه ای بقایای باقلای عمل آوری شده با برخی ترکیبات شیمیایی با استفاده از روش های برون تنی و تکنیک کیسه های نایلونی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(26 ):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/390173/fa
IEEE:
کپیآذین علایی، فرزاد قنبری، جواد بیات کوهسار، و فریبا فریور، “بررسی ارزش تغذیه ای بقایای باقلای عمل آوری شده با برخی ترکیبات شیمیایی با استفاده از روش های برون تنی و تکنیک کیسه های نایلونی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 26 ، pp. 19–29، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390173/fa