APA:
کپیسلامی، مرضیه، مهربان سنگ آتش، معصومه، و احتیاطی، احمد. (1400). بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17(1 (پیاپی 67) )، 93-106. SID. https://sid.ir/paper/395668/fa
Vancouver:
کپیسلامی مرضیه، مهربان سنگ آتش معصومه، احتیاطی احمد. بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛17(1 (پیاپی 67) ):93-106. Available from: https://sid.ir/paper/395668/fa
IEEE:
کپیمرضیه سلامی، معصومه مهربان سنگ آتش، و احمد احتیاطی، “بررسی تاثیر افزودن کدو سبز (Cucurbita pepo) بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی ماست همزده طی نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 1 (پیاپی 67) ، pp. 93–106، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395668/fa