مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

371
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج پلی ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 144

چکیده

 طرح مرکب مرکزی روش سطح پاسخ برای بهینه سازی استخراج پلی ساکاریدهای برگ زیتون مورد استفاده قرار گرفت. اثر سه متغیر مستقل زمان استخراج (7-3 ساعت), دمای استخراج (60-100 درجه سانتی گراد) و نسبت آب به ماده خشک (5-ml/g 25) برر روی بازده استخراج مورد بررسی قرار گرفت. پلی ساکارید استخراج شده برای ویژگی های آنتی اکسیدانی, میزان کل ترکیبات فنلی و فلاوونوئیدی و ساختار و گروه های فعال با FTIR بررسی شد. ویژگی های رئولوژیکی و رفتار جریان با برازش بر روی مدل توان تعیین شد. مهمترین پارامتر در دامنه های مورد آزمایش دما و کم اثرترین در مورد زمان استخراج مشاهده شد. بالاترین بازده استخراج در شرایط 2 ساعت, دمای 96/80 درجه سانتی گراد و نسبت آب به ماده خشک ml/g 17/94 مشاهده شد. ویژگی های آنتی اکسیدانی پلی ساکارید استخراج با استفاده از رادیکال DPPH در طول موج 517 نانومتر بررسی شده که نشان دهنده ویژگی های آنتی اکسیدانی قابل توجه نمونه بود. ویژگی های رئولوژیکی پلی ساکارید استخراجی در غلظت های 1, 5/2 و 5% بررسی شد. نتایج نشان داد که در غلظت های بالا رفتار از نوع شل شونده می باشد. یکی از مهم ترین مشکلات در ارتباط استخراج پلی ساکاریدهای بومی بازده استخراج آنها می باشد. پلی ساکارید استخراجی ویژگی های آنتی اکسیدانی خوبی در مقایسه با BHT و عصاره فنلی برگ زیتون نشان داد. علاوه بر این پلی ساکارید استخراجی می تواند برای افزایش ویسکوزیته محلول در غلظت های بالا مورد استفاده قرار گیرد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهرنیا، محمدامین، برزگر، حسن، و حق جو، لیلا. (1398). بهینه سازی استخراج پلی ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(6 (60 پیاپی) )، 133-144. SID. https://sid.ir/paper/396127/fa

    Vancouver: کپی

    مهرنیا محمدامین، برزگر حسن، حق جو لیلا. بهینه سازی استخراج پلی ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(6 (60 پیاپی) ):133-144. Available from: https://sid.ir/paper/396127/fa

    IEEE: کپی

    محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، و لیلا حق جو، “بهینه سازی استخراج پلی ساکارید از برگ زیتون و ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 6 (60 پیاپی) ، pp. 133–144، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396127/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button