APA:
کپینجفیان، محمود. (1392). مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تاثیر نحوه پخت بر مقدار سم. دنیای میکروب ها، 6(4 (پیاپی 17))، 328-336. SID. https://sid.ir/paper/396836/fa
Vancouver:
کپینجفیان محمود. مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تاثیر نحوه پخت بر مقدار سم. دنیای میکروب ها[Internet]. 1392؛6(4 (پیاپی 17)):328-336. Available from: https://sid.ir/paper/396836/fa
IEEE:
کپیمحمود نجفیان، “مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تاثیر نحوه پخت بر مقدار سم،” دنیای میکروب ها، vol. 6، no. 4 (پیاپی 17)، pp. 328–336، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396836/fa