APA:
کپیحجتی، محمد، مهرنیا، محمدامین، کاکاآقازاده، آسیه، و فقهی، سیمین. (1398). تاثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگی های کیفی فلافل سرخ شده با تاکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(4 )، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/395498/fa
Vancouver:
کپیحجتی محمد، مهرنیا محمدامین، کاکاآقازاده آسیه، فقهی سیمین. تاثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگی های کیفی فلافل سرخ شده با تاکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(4 ):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/395498/fa
IEEE:
کپیمحمد حجتی، محمدامین مهرنیا، آسیه کاکاآقازاده، و سیمین فقهی، “تاثیر استفاده از برخی هیدروکلوئیدهای خوراکی بر ویژگی های کیفی فلافل سرخ شده با تاکید بر کاهش مقدار روغن جذب شده،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 4 ، pp. 77–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395498/fa