APA:
کپینادعلی، نرجس، پهلوانلو، ابوالفضل، سرابی جماب، محبوبه، و بالندری، احمد. (1397). تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/397184/fa
Vancouver:
کپینادعلی نرجس، پهلوانلو ابوالفضل، سرابی جماب محبوبه، بالندری احمد. تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/397184/fa
IEEE:
کپینرجس نادعلی، ابوالفضل پهلوانلو، محبوبه سرابی جماب، و احمد بالندری، “تأثیرنوع مالتودکسترین برپایه معادل دکستروز و دمای هوای ورودی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی پودر میوه زرشک تولید شده به روش خشک کردن پاششی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 169–179، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397184/fa