APA:
کپیغزالی، الهه سادات، قره خانی، مهدی، و همیشه کار، حامد. (1398). بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 441-453. SID. https://sid.ir/paper/258696/fa
Vancouver:
کپیغزالی الهه سادات، قره خانی مهدی، همیشه کار حامد. بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):441-453. Available from: https://sid.ir/paper/258696/fa
IEEE:
کپیالهه سادات غزالی، مهدی قره خانی، و حامد همیشه کار، “بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 441–453، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258696/fa