مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی

صفحات

 صفحه شروع 441 | صفحه پایان 453

چکیده

 در این پژوهش ریزپوشانی ترکیبات پلی فنولی عصاره بهارنارنج با هدف ارائه راه حل برای بهبود پایداری و محافظت از آن ها در برابر اکسیداسیون, نور, رطوبت و دما مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور یک دستگاه خشک کن پاششی آزمایشگاهی برای تولید ریزکپسول های عصاره بهارنارنج با استفاده از مالتودکسترین(MD), صمغ عربی(GA) و ترکیب این دو(MD+GA) به عنوان مواد پوشش دهنده استفاده شد. آزمون های بازده تولید پودر, محتوای ترکیبات فنولی و بازده ریزپوشانی, ظرفیت آنتی اکسیدانی, رطوبت, جاذبه الرطوبه بودن, چگالی توده ای, حلالیت, شکل و اندازه ذرات مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج این تحقیق به وضوح نشان داد که محصورسازی عصاره بهارنارنج توسط خشک کن پاششی با استفاده از مالتودکسترین موثر بوده و بهره وری بالاتری(بالاتر از 90%) نسبت به دو ماده دیواره ای دیگر داشت. هم چنین ریزکپسول مالتودکسترین دارای بازده تولید پودر بالاتر(40/87%), فعالیت آنتی اکسیدانی بهتر(91/60%), رطوبت پایین(10/2%), جذب رطوبت پایین(76/45%), چگالی توده ای پایین(g/ml449/0), حلالیت بالا(38/79%) و ساختار شکل مناسب تر از ریزکپسول های دیگر بود. درخصوص اندازه ذرات تفاوت معناداری بین نمونه ها مشاهده نشد. در نهایت ریزکپسول عصاره بهارنارنج خشک شده با مالتودکسترین, به عنوان کارآمدترین ریزکپسول ارائه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غزالی، الهه سادات، قره خانی، مهدی، و همیشه کار، حامد. (1398). بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 441-453. SID. https://sid.ir/paper/258696/fa

    Vancouver: کپی

    غزالی الهه سادات، قره خانی مهدی، همیشه کار حامد. بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):441-453. Available from: https://sid.ir/paper/258696/fa

    IEEE: کپی

    الهه سادات غزالی، مهدی قره خانی، و حامد همیشه کار، “بررسی ویژگی های فیزیکی و آنتی اکسیدانی ریزکپسول های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک کردن پاششی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 441–453، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258696/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button