مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

230
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط امتیاز پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات با امتیاز استرس ادراک شده: یافته های حاصل از مطالعه مقطعی در پرستاران ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 452 | صفحه پایان 460

چکیده

 هدف: از عوامل استرس زا در پرستاران می توان به کمبود امکانات شغلی و ارتباط با مسایل مرگ ومیر اشاره کرد. تاثیر رژیم های غذایی کم کربوهیدرات بر خلق و خو و روان هنوز به خوبی روشن نشده است. هدف از این مطالعه بررسی امتیاز پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات (LCD) Low carbohydrate diet و تاثیر آن بر امتیاز استرس ادراک شده در پرستاران می باشد. مواد و روش ها در مجموع تعداد 270 پرستار وارد مطالعه شده و از سه روز یادآمد غذایی جهت محاسبه امتیاز پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات آن ها استفاده شد. پرسش نامه 10 موردی PSS (Perceived Stress Score) برای ارزیابی استرس ادراک شده استفاده شد. تفاوت میانگین متغیرهای اندازه گیری شده بین سهک های امتیاز LCD و هم چنین ارتباط خطی امتیاز غذایی و امتیاز استرس ادراک شده نیز سنجیده شد. یافته ها یافته ها نشان داد که در بین سهک های امتیاز LCD, امتیاز بالاتر همسو با امتیاز استرس ادراک شده پایین تر در پرستاران بود (023/0=P). از میان سایر فاکتورها تنها دور باسن در بین سهک های امتیاز استرس ادراک شده اختلاف معناداری داشت. (01/0=P). هم چنین رابطه ی خطی معکوس معناداری بین امتیاز رژیم غذایی کم کربوهیدرات و امتیاز استرس ادراک شده در پرستاران تحت مطالعه دیده شد (048/0= P: 229/0-=β ). نتیجه گیری نتایج این مطالعه پیشنهاد دهنده ی ارتباط احتمالی امتیاز بالاتر رژیم غذایی کم کربوهیدرات با امتیاز استرس ادراک شده کم تر در پرستاران مورد مطالعه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقانی، آزاده، سنجری، مهناز، سالمی، صدیقه، مقبولی، ژیلا، و میرزایی، خدیجه. (1399). ارتباط امتیاز پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات با امتیاز استرس ادراک شده: یافته های حاصل از مطالعه مقطعی در پرستاران ایرانی. کومش، 22(3 (پیاپی 79) )، 452-460. SID. https://sid.ir/paper/400790/fa

    Vancouver: کپی

    دهقانی آزاده، سنجری مهناز، سالمی صدیقه، مقبولی ژیلا، میرزایی خدیجه. ارتباط امتیاز پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات با امتیاز استرس ادراک شده: یافته های حاصل از مطالعه مقطعی در پرستاران ایرانی. کومش[Internet]. 1399؛22(3 (پیاپی 79) ):452-460. Available from: https://sid.ir/paper/400790/fa

    IEEE: کپی

    آزاده دهقانی، مهناز سنجری، صدیقه سالمی، ژیلا مقبولی، و خدیجه میرزایی، “ارتباط امتیاز پیروی از رژیم غذایی کم کربوهیدرات با امتیاز استرس ادراک شده: یافته های حاصل از مطالعه مقطعی در پرستاران ایرانی،” کومش، vol. 22، no. 3 (پیاپی 79) ، pp. 452–460، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400790/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button