مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,106
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کیفیت پروتئینی دو نمونه غذای صنعتی کودک در موش های صحرایی

صفحات

 صفحه شروع 66 | صفحه پایان 73

چکیده

 زمینه و هدف: سوء تغذیه پروتئین - انرژی به عنوان یک مشکل بهداشتی در کشورهای در حال توسعه, در نتیجه کم غذایی ناشی از فقر محسوب می شود. این مطالعه با هدف مقایسه کیفیت پروتئینی دو نمونه غذای صنعتی کودک شامل سرلاک (بر پایه شیرخشک, گندم و موز حاوی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس) و غنچه (بر پایه شیرخشک, گندم و عسل) در موش های صحرایی انجام گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی بر روی 64 موش صحرائی 23 روزه در گروه های 8 تایی تحت 8 رژیم غذایی شامل: 2 رژیم تست (سرلاک حاوی پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و غنچه), یک رژیم استاندارد (کازئین) و یک رژیم پایه (بدون پروتئین) برای مطالعه قابلیت حقیقی هضم پروتئین و قابلیت هضم ظاهری و 2 رژیم تست, یک رژیم استاندارد و یک رژیم پایه برای مطالعه نسبت خالص پروتئین , نسبت کارآیی پروتئین و نسبت کارآیی غذا انجام شد.یافته ها: میزان قابلیت حقیقی هضم پروتئین برای پروتئین های کازئین, سرلاک و غنچه به ترتیب 93.77, 84.23 و 89.82 بود و نتایج بین گروه ها معنی دار بود (p<0.001). میزان نسبت خالص پروتئین برای پروتئین های کازئین, سرلاک و غنچه به ترتیب 4.38, 4.1 و 3.17 بود و نتایج بین گروه ها معنی دار بود (p=0.009). نسبت کارآیی پروتئین برای پروتئین های کازئین, سرلاک و غنچه به ترتیب 3.05, 2.59 و 2.01 بود و نتایج بین گروه ها معنی دار بود (p<0.001).نتیجه گیری: یافته ها نشان داد که ارزش پروتئینی سرلاک حاوی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در مقایسه با غنچه بالاتر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عاصمی، ذات اله، خرمی راد، اشرف، تقی زاده، محسن، عابدینی، زهرا، و رشیدی، علی اکبر. (1391). مقایسه کیفیت پروتئینی دو نمونه غذای صنعتی کودک در موش های صحرایی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، 15(6 (پیاپی 65))، 66-73. SID. https://sid.ir/paper/401805/fa

    Vancouver: کپی

    عاصمی ذات اله، خرمی راد اشرف، تقی زاده محسن، عابدینی زهرا، رشیدی علی اکبر. مقایسه کیفیت پروتئینی دو نمونه غذای صنعتی کودک در موش های صحرایی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)[Internet]. 1391؛15(6 (پیاپی 65)):66-73. Available from: https://sid.ir/paper/401805/fa

    IEEE: کپی

    ذات اله عاصمی، اشرف خرمی راد، محسن تقی زاده، زهرا عابدینی، و علی اکبر رشیدی، “مقایسه کیفیت پروتئینی دو نمونه غذای صنعتی کودک در موش های صحرایی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)، vol. 15، no. 6 (پیاپی 65)، pp. 66–73، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401805/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button