مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

329
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

470
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و اولویت بندی عوامل موثر بر تجاری سازی محصولات نانوفناوری در صنایع غذایی با رویکرد انتقال فناوری (مطالعه موردی: شرکت کشت و صنعت گلستان)

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 15

چکیده

 هدف این پژوهش, ارزیابی عوامل موثر بر تجاری سازی محصولات نانوفناوری در شرکت کشت و صنعت گلستان است تا بتواند راهگشای طراحی الگوی تجاری سازی محصولات نانوفناوری در صنایع غذایی گردد. لذا پژوهش حاضر از حیث هدف, کاربردی است و از نظر روش, از نوع توصیفی پیمایشی است. در این پژوهش, از مدلی با 6 عامل و 48 شاخص که برازش آن با Smart Pls مورد تایید قرار گرفته, استفاده شده است. همچنین برای اولویت بندی عوامل موثر بر تجاری سازی, از فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) و نرم افزار Super Desision بهره برده شده است و براساس نتایج ANP, عامل فناورانه, در اولویت اول و عوامل محیطی, منابع انسانی, مالی, ساختار و سازماندهی و مدیریتی به ترتیب در اولویت های بعدی از نظر خبرگان قرار دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خمسه، عباس، و رستمی، زهرا. (1397). ارزیابی و اولویت بندی عوامل موثر بر تجاری سازی محصولات نانوفناوری در صنایع غذایی با رویکرد انتقال فناوری (مطالعه موردی: شرکت کشت و صنعت گلستان). توسعه تکنولوژی صنعتی، 16(34 )، 5-15. SID. https://sid.ir/paper/402519/fa

    Vancouver: کپی

    خمسه عباس، رستمی زهرا. ارزیابی و اولویت بندی عوامل موثر بر تجاری سازی محصولات نانوفناوری در صنایع غذایی با رویکرد انتقال فناوری (مطالعه موردی: شرکت کشت و صنعت گلستان). توسعه تکنولوژی صنعتی[Internet]. 1397؛16(34 ):5-15. Available from: https://sid.ir/paper/402519/fa

    IEEE: کپی

    عباس خمسه، و زهرا رستمی، “ارزیابی و اولویت بندی عوامل موثر بر تجاری سازی محصولات نانوفناوری در صنایع غذایی با رویکرد انتقال فناوری (مطالعه موردی: شرکت کشت و صنعت گلستان)،” توسعه تکنولوژی صنعتی، vol. 16، no. 34 ، pp. 5–15، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402519/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button