مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

292
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی نانوساختارهای زیستی پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید به روش کمکی هیدروترمال و مایکروویو

صفحات

 صفحه شروع 227 | صفحه پایان 240

چکیده

 زمینه و اهداف: امروزه همگام با توسعه زندگی بشر و افتاده ی بی رویه از آنتی بیوتیک ها و مقاومت کنترل نشده باکتریایی نیاز به یافتن مواد با تاثیرات ضدمیکروبی بیش از هر زمانی احساس می شود. تکنولوژی نانو فرصت جدید برای بررسی تاثیرات ضد میکروبی مواد در ابعاد نانو ایجاد کرده است. مواد و روش کار: در این مطالعه با استفاده از روش شیمیایی کمکی هیدروترمال و مایکروویو نانوساختارهای پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید تهیه و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی این نانوساختارها مورد ارزیابی قرار گرفت. سویه های باکتریایی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران مرکز کلکسیون میکروارگانیسم های صنعتی تهیه شد. یافته ها: خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوساختارهای پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید بهینه شده نشان داد که اثر ضدمیکروبی نانوذرات بر روی 3 سویه باکتری گرم مثبت میکروکوکوس لوتیوس (PTCC 1110), باسیلوس سابتیلیس (PTCC 1023), استافیلوکوکوس اوریوس (PTCC 1112) و 4 سویه باکتری گرم منفی اشریشیا کولی (PTCC 1330), کلبسیلا پنومونیه (PTCC 1053), سراشیا مارسسنس (PTCC 1621), سودوموناس آیروژینوزا (PTCC 1074) مشاهده شد. در این مطالعه, MIC (بررسی حداقل غلظت مهار رشد) مشاهده شده برای هر دو گروه باکتری های گرم مثبت و گرم منفی بین محدوده 8≥ 5/0 قرار می گیرد. نتیجه گیری: نتایج نشان می دهند اثر ضدمیکروبی نانوساختارهای پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید بر روی تمامی باکتری های ذکر شده به غیر از باکتری اشریشیا کولی مشاهده شد. پیشنهاد می گردد مطالعات میکروبی و همچنین سلولی بر روی این نانومواد انجام شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مصحفی، محمدحسن، رنجبر، مهدی، زینلی زاده رفسنجانی، زهرا، و مهرابی، فاطمه. (1399). تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی نانوساختارهای زیستی پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید به روش کمکی هیدروترمال و مایکروویو. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 14(3 )، 227-240. SID. https://sid.ir/paper/402575/fa

    Vancouver: کپی

    مصحفی محمدحسن، رنجبر مهدی، زینلی زاده رفسنجانی زهرا، مهرابی فاطمه. تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی نانوساختارهای زیستی پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید به روش کمکی هیدروترمال و مایکروویو. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1399؛14(3 ):227-240. Available from: https://sid.ir/paper/402575/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسن مصحفی، مهدی رنجبر، زهرا زینلی زاده رفسنجانی، و فاطمه مهرابی، “تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی نانوساختارهای زیستی پلی لاکتیک اسید/کلسیم اکساید به روش کمکی هیدروترمال و مایکروویو،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 227–240، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button