مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

762
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنتز سبز نانوذرات آهن با استفاده از عصاره رازیانه (Foeniculum vulgare) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 89

چکیده

 زمینه و هدف: روش های معمول سنتز نانوذرات, نقایصی مانند ساختار ضعیف, نرخ تولید کم, هزینه تولید بالا و نیاز به انرژی زیاد دارد. از این رو, امروزه گرایش به استفاده از منابع گیاهی, به عنوان یکی از مناسب ترین روش های سنتز نانوذرات, مورد توجه محققان قرار گرفته است. رازیانه (Foeniculum vulgare) یکی از گیاهان دارویی بسیار مهم در ایران است که پتانسیل سنتز نانوذرات از عصاره های بذر یا اندام هوایی آن وجود دارد. در این مطالعه, امکان سنتز سبز نانو ذرات آهن صفر با استفاده از عصاره های بذر رازیانه مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش ها: در این بررسی از عصاره بذر برای سنتز سبز نانو ذرات آهن استفاده شد. خصوصیات آنتی اکسیدانی و میزان کل ترکیبات فنولی عصاره بذر و عصاره حاوی ذرات نانو آهن تعیین شد. بررسی ساختاری نانوذرات آهن با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی انجام شد. یافته ها: تشکیل نانوذرات آهن با تغییر رنگ محلول از زرد به قهوه ای تایید شد. هم در عصاره حاوی بذر و هم در عصاره حاوی نانوذرات آهن, خصوصیت آنتی اکسیدانی مشاهده شد و افزودن نانوذرات آهن, سبب افزایش خصوصیات آنتی اکسیدانی رازیانه شد. بررسی ساختاری نانوذرات آهن با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان داد که شکل ذرات کروی و ابعاد آن 200 نانومتر می باشد. نتیجه گیری: نتایج این آزمایش نشان داد می توان از عصاره بذر رازیانه برای سنتز نانوآهن صفر ظرفیتی استفاده کرد و افزایش نانوذرات آهن صفر, سبب افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آن می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، ابوالفضل، آرمین، محمد، و اخلاقی، سیدهاشم. (1400). سنتز سبز نانوذرات آهن با استفاده از عصاره رازیانه (Foeniculum vulgare) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 28(1 )، 81-89. SID. https://sid.ir/paper/402682/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی ابوالفضل، آرمین محمد، اخلاقی سیدهاشم. سنتز سبز نانوذرات آهن با استفاده از عصاره رازیانه (Foeniculum vulgare) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1400؛28(1 ):81-89. Available from: https://sid.ir/paper/402682/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل موسوی، محمد آرمین، و سیدهاشم اخلاقی، “سنتز سبز نانوذرات آهن با استفاده از عصاره رازیانه (Foeniculum vulgare) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 28، no. 1 ، pp. 81–89، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402682/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button