APA:
کپیتقوی، عارفه، و انتظاری، ملیحه. (1396). بیوسنتز و بررسی تولید نانو ذرات نقره به وسیله عصاره آبی پیاز گیاه زعفران و بررسی اثر ضد باکتریایی و پتانسیل جهش زایی نانو ذرات تولید شده. طب انتظامی، 6(1)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/227992/fa
Vancouver:
کپیتقوی عارفه، انتظاری ملیحه. بیوسنتز و بررسی تولید نانو ذرات نقره به وسیله عصاره آبی پیاز گیاه زعفران و بررسی اثر ضد باکتریایی و پتانسیل جهش زایی نانو ذرات تولید شده. طب انتظامی[Internet]. 1396؛6(1):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/227992/fa
IEEE:
کپیعارفه تقوی، و ملیحه انتظاری، “بیوسنتز و بررسی تولید نانو ذرات نقره به وسیله عصاره آبی پیاز گیاه زعفران و بررسی اثر ضد باکتریایی و پتانسیل جهش زایی نانو ذرات تولید شده،” طب انتظامی، vol. 6، no. 1، pp. 57–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/227992/fa