مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

511
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مصرف نان غنی شده با آرد سویا بر سطح لیپیدهای پلاسما و ارتباط آن با ژنوتیپ ApoE در زنان دچار اضافه وزن و چاقی

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 96

چکیده

 مقدمه: مصرف فراورده های سویا می تواند آثار دلخواهی بر عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی داشته باشد. احتمال دارد این آثار با پلی مرفیسم در ژن ApoE مرتبط باشد.هدف: بررسی اثر مصرف نان غنی شده با آرد سویا بر پروفایل لیپیدی و ارتباط آن با ژنوتیپ ApoE در زنان دچار اضافه وزن و چاقی.مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی متقاطع 30 زن دچار اضافه وزن و چاقی پس از دریافت رژیم کاهش وزن به طور تصادفی به دو گروه رژیم معمولی و نان سویا به مدت 6 هفته تقسیم شدند. بین دو دوره 20 روز wash out قرار داشت. در گروه نان سویا 120 گرم نان غنی شده با آرد سویا جایگزین همین مقدار نان معمول مصرفی شد.نتایج: اثر معنی داری از مصرف نان سویا بر پروفایل لیپیدی در مقایسه با رژیم معمولی دیده نشد (P>0.05). اما بررسی اثر دو گروه ژنوتیپی E2 (e2/e2); ApoE و E3 (e3/e3 or e2/e3) کاهش معنی دار تری گلیسرید سرم در گروه E2 در مقایسه با E3 پس از دریافت نان سویا را نشان داد (P=0.02).نتیجه گیری: مصرف نان سویا آثار مطلوبی بر تری گلیسرید سرم در زنان دچار اضافه وزن و چاقی با آلل e2 دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی ذهابی، الهام، انتظاری، محمدحسن، و مرائی، محمدرضا. (1394). بررسی اثر مصرف نان غنی شده با آرد سویا بر سطح لیپیدهای پلاسما و ارتباط آن با ژنوتیپ ApoE در زنان دچار اضافه وزن و چاقی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 24(96)، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/40281/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی ذهابی الهام، انتظاری محمدحسن، مرائی محمدرضا. بررسی اثر مصرف نان غنی شده با آرد سویا بر سطح لیپیدهای پلاسما و ارتباط آن با ژنوتیپ ApoE در زنان دچار اضافه وزن و چاقی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1394؛24(96):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/40281/fa

    IEEE: کپی

    الهام شریفی ذهابی، محمدحسن انتظاری، و محمدرضا مرائی، “بررسی اثر مصرف نان غنی شده با آرد سویا بر سطح لیپیدهای پلاسما و ارتباط آن با ژنوتیپ ApoE در زنان دچار اضافه وزن و چاقی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 24، no. 96، pp. 87–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/40281/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button